onsdag 14 februari 2007

Innan första dagen

Sista dagen på Malmö och Lunda kontoren var tisdag 2007-02-13.
Konstigt och vemodigt är den bästa summeringen av känslorna som studsar omkring någonstans mellan yttersta lockarna på huvudet till lilltånageln, via magen.

Har svårt för "goodbye's" så ingen tårta med kaffe för alla "ex"-kolleger, utan ett enkelt tack & hejdå mail samt en runda på kontoret för att försöka hälsa, skaka hand med dem som fortfarande var inne.
Kommer också att vara inne på Malmö kontoret under flera dagar under de närmaste månaden så.....

Sista punkterna med Therese, Peter & Johan som tar över efter mig, och förstås en restlista på de saker som jag lovat göra men inte gjort..... :-(

På torsdag morgon lyfter planet till Warszawa, 2 dagar denna veckan.
Många frågor snurar i skallen, ett första LGM. Några vanliga saker på agendan (beläggning projekt etc) men också några knivigare frågor att lösa - Dag 1. Hur kommer det inte bli sedan... :) . Är övertygad om att det kommer bli bra och spännande men har lite svårt att få min fantasi att spela upp scenarios om hur det kommer att bli, konkret i detaljer. Troligen bättre att sluta att fundera så mycket och istället börja producera. :-)

Skall titta på lägenheter på torsdag kväll. Tanken är att slippa hotell utan att ha en "egen" lägenhet. En lägenhet som ligger hyffsat till från kontoret, och tillräckligt stor för att Lotta med Emma & Alex också får plats när de kommer ner till Warszawa.
Har redan fått lite förslag, de flesta fina och prismässigt helt i paritet med att hyra en möblerad lägenhet i Lund eller Malmö. Mao dyrare än vad jag trodde...... .
Det är bara att vänja sig - Warszawa är inte billigt.

Inga kommentarer: